marți, 1 ianuarie 2013

Urări de Sfântul Vasile Mesaje La multi ani Vasile

In prima zi a anului, credinciosii ortodoxi sarbatoresc Sfantul Vasile, iar peste 600.000 de romani isi aniverseaza ziua numelui.
Iata si care sunt traditiile, obiceiurile si superstitiile pentru aceasta zi.
In Moldova, in Ajunul lui Sf. Vasile, se asaza 12 coji de ceapa, in care se pune sare. A doua zi se va afla in care luna va ploua si in care nu: daca ceapa a lasat apa, inseamna ca acea luna va fi ploioasa, daca nu, semn de seceta.
Tot prin partile Moldovei se spune ca daca de Sfantul Vasile noaptea este lina si senina, anul va fi bun.
Fetele nemaritate isi fac “punti” din crengute de mar pe care atarna un inel, busuioc, o batista, o para argintata si un sir de margele, apoi le ascund afara. Daca a doua zi gasesc puntile cu bruma pe ele se vor marita cu om bogat, daca nu, vor lua un om sarac.
Mesaje și felicitări de Sfântul Vasile, 1 ianuarie 2013.
- Azi, de ziua numelui, iți urez și eu sa fii iubit(ă) și sa ai parte de tot ce iți dorești. La mulți ani!

Este minunat sa știi ca cineva te place, cineva se gândește la tine, cineva are nevoie de tine…dar e și mai minunat sa știi ca există cineva care nu-ți uită niciodată ziua de nume. La Mulți Ani Vasile!

- Fie ca aceasta zi sa-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrima, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani!

- Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Vasile pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

La Multi Ani Vasile si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca! “La multi ani!”

Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani, fratiorule/iubitule!

Hai noroc si voie buna, Sa petrecem impreuna, C-astazi este o zi mare, Si-i motiv de sarbatoare. La multi ani!

Desi azi de Sfantul Vasile ai primit multe mesaje cu urari care mai de care tot al meu e cel mai tare pentru ca in aceasta lume gri esti singura pata de culoare, in aceasta iarna grea esti singura raza de soare, pe campia vietii mele esti cea mai frumoasa floare…”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu