sâmbătă, 22 decembrie 2012

Telecomanda de la LG cu comandă vocală

2013 se anunță a fi un an dificil pentru orice producător de gadgeturi din toată lumea. Concurența acerbă generează ambiții tot mai mari din partea marilor jucători de pe piață, așa că toți se concentrează pentru a crea cele mai spectaculoase device-uri posibile.
LG va lua avânt în luna ianuarie a noului an, atunci când va lansa în cadrul evenimentului CES Las Vegas o telecomandă cu totul deosebită. Este vorba despre LG Magic Remote cu comandă vocală. Poate că veți spune că nu e nimic deosebit la o telecomandă, dar coreenii de la LG sunt sigur că vă vor contrazice, nu prin vorbe ci prin fapte. Cum stă treaba cu această telecomandă? Ei bine, ea arată cam ca orice alt tip de gadget din această gamă dar are marea posibilitate de comandă vocală, prin care tu poți să îți exprimi preferințele prin simplul grai. De exemplu, dacă vrei să îți schimbi programul pe CNN, nu e nevoie să apeși butonul pe car se află acest canal, sau să navighezi prin tot tv-ul, e destul doar să rostești numele acestui post și telecomanda te va duce acolo.

Pe deasupra, dacă vrei să dictezi înregistrarea unei emisiuni pe care vrei să o vezi la o altă oră, acest lucru se face simplu, tot prin comandă vocală. De asemenea, televizorul poate fi programat tot prin voce, iar această telecomandă de la LG funcționează de fapt cu orice alte gadgeturi compatibile. Într-un video de câteva minute ne sunt explicate mai multe, atenție la ce zice tipul de la LG și spor la învățat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu