luni, 14 ianuarie 2013

Tratamente cu alge pentru celulita

Mici minuni fac extractele de alge din mare, care sprijina metabolismul lipidic si reduc acumularea de grasime din celule. Algele contin toate mineralele necesare pentru metabolism precum calciu, sodiu, potasiu, sulf s.a. Impreuna cu micronutrientii zinc, cupru si fier, cat si vitaminele A, B, C, D, E, F si K, acestea actioneaza simbiotic, adica substantele active ale acestora se completeaza si intensifica reciproc. Ele garanteaza astfel o functionare fara dificultati a metabolismului celular si activeaza functiile ficatului, prin care excesul de estrogen, care umfla celulele adipoase, este filtrat din sange. Substantele vitale cu molecule mici din ale, datorit dimensiunii lor reduse, au capacitatea de a se infiltra din exterior prin piele in tesut.
Acolo au imediat o actiune tripla: curata tesutul, evacuand substantele toxice si balastul, trec in celulele adipoase si "topesc" celulele la dimensiunea lor normala si regenereaza pielea, care astfel devine mai intinsa. Totusi, numai cateva din cele 25000 de tipuri de alge cunoscute au efect cand vine vorba de descompunerea depozitelor de grasime din tesut. Iata cateva din acele alge:
Algele brune:
  • creste pe coastele stancoase ale Oceanului Atlantic de Nord, in Irlanda, Scotia, nordul Frantei, Norvegia si Islanda
  • alga bruna contine numerosi micronutrienti si pana la 20% minerale si aminoacizi, care intaresc tesutul
  • aceasta poate fixa ionii de plumb si de metal greu.
Laminaria digitata:
  • aceasta face parte din grupa algelor brune
  • ea serveste drept materie prima pentru extragerea de substante, care sunt utilizate in preparatele cosmetice, medicamente sau alimente dietetice
  • efectul acesteia: se umfla in stomac si opreste senzatia de foame.
Alga marina bruna:
  • aceasta alga este deosebita datorita continutului ridicat de vitamina C, care (folosita la impachetari corporale) contribuie la reducerea grasimii din celulele adipoase.
Salata de mare:
  • este un alt tip de alga bruna care actioneaza impotriva celulitei
  • contine mult acid alginic, proteine si vitamina C
  • ajuta eficient la epurarea testutului, respectiv la curatare, astfel este posibila o regenerare optima si pielea ramane intinsa si ferma.
Cu ajutorul acestora, balastul este transportat afara din organism nu numai la tratamentul extern, ci si prin bauturi din alge precum ceaiul din alge. Se spune ca aproximativ 70%  din succesul tratamentelor anticelulitice, se datoreaza terapiei de curatare a organismului din interior. Faimosi experti in alge au promovat cercetarea fundamentala pe tema algelor. Sfatul lor este tinerea unui "jurnal anticelulita". Treceti acolo nu numai obiceiurile voastre nutritionale si rutina antrenamentului, ci si numarul si tipul utilizarilor speciale de alge pe saptamana, ceaiuri si alte bauturi, bai, comprese s.a. Astfel veti putea intelege efectul algelor pe propriul corp si-l puteti testa regulat. Foarte important este sa efectuati tratamentele cu alge cam trei saptamani incontinuu, cel mai bine de 3-4 ori pe saptamana. Intre timp gasiti alge in multe magazine, avand in vedere ca acestea si-au facut deja intrarea in obiceiurile noastre de ingrijire dar si nutritionale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu